בירושלים תרבות המזון והבילוי במגמת התפתחות תמידית.
זו מגמה חשובה ומשמחת וחשוב לשמר אותה.
בשל כך, הוגדרו במשרד הבריאות תקנים ונהלים קבועים בענייני תברואה, החלים על כל בית עסק.
על מנת לאכוף את הסטנדרטים האלה, קיים מנגנון לפיקוח ובקרה.
בעזרת הסדנה תוכלו לדעת ולהבין את כל הפרמטרים הנדרשים לעמוד בסטנדרטים של משרד הבריאות, ותוכלו לנהל את עסק ההסעדה בצורה הטובה והבטוחה ביותר מתוך ידע והבנה.
לעוברי המבחן בסוף הקורס תינתן תעודה מטעם משרד הבריאות "נאמן תברואה".
סדנת בטיחות ובריאות בטיפול במזון מתאימה לכל מי שנמצא בענף ההסעדה בירושלים והסביבה.
טבחים, מנהלי מטבח, מסעדנים, עובדים בתחום שימור מזון, אירוח ומלונות, מנהלי חברות קייטרינג, קניינים ועוד..